SC TEHNOINSTAL SRL, cu sediul in Tg Jiu, str. 1 Decembrie 1918, nr.49, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul de ordine J18/146/28.07.2000, Cod Unic de Inregistrare: RO-13254388, are ca domeniu de activitate principal: cod CAEN 4322 – lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat, complete ulterior cu codul CAEN 8042- alte forme de invatamant;  in scopul calificarii, specializarii si perfectionarii angajatilor proprii in colaborare cu Agentia Judeteana Pentru Prestatii Sociale Gorj si AJOFM Gorj. Societatea are un numar de 65 persoane angajate din care 4 sunt persoane care asigura conducerea firmei.

SC TEHNOINSTAL SRL, in prezent este una din firmele de referinta in domeniul lucrarilor de instalare, montare, punere in functiune, autorizare, service, garantie si postgarantie a echipamentelor de incalzire centrala care functioneaza cu combustibili solizi, lichizi sau gazosi, pentru diverse configuratii solicitate de client, inclusiv echipamente neconventionale: panouri solare, pompe de caldura e.t.c.

Cifra de afaceri a societatii a fost in 2012 de  4.000.000 euro. Experienta in activitati de preparare, intretinere si autorizare ISCIR, cazane de apa calda ce functioneaza pe combustibili gazosi este confirmata de contractele de service pe care organizatia le are precum si de portofoliul de clienti semnificativi pe care ii are.

SC TEHNOINSTAL detine autorizatii ANRE pentru proiectare si executie retele si instalatii de gaze naturale. Datorita colectivului de care dispune, a capacitatilor de executie in domeniul gazelor naturale, societatea a fost cooptata in parteneriatul EXPERT GAZ – SC DISTRIGAZ SUD SA, fiind unicul partener acceptat in acest program in judetul Gorj.

Societatea SC TEHNOINSTAL SRL dispune de specialisti autorizati ISCIR si ANRE: ingineri, tehnicieni, instalatori si sudori disponibili pentru a efectua diverse lucrari la domiciliul persoanelor fizice sau la sediul persoanelor juridice, folosind in present aparatura de cea mai buna calitate,  cerificata metrologic.

SC TEHNOINSTAL SRL este agent economic autorizat de firma Riello Romania, Viessmann si Ferroli pentru lucrari de montare – instalare, punere in functiune, service si distribuitor zonal pentru toata gama de produse si echipamente de incalzire clasice sau neconventionale.

SC TEHNOINSTAL SRL are experienta in lucrari de energie neconventionala, executand campuri de panouri solare pentru spitale, unitati de invatamant si unitati din domeniul asistentei sociale din judetul Gorj. De asemenea firma detine statutul de distribuitor autorizat al produselor si echipamentelor de renume Protherm, Ferrolli, Kober, Viessmann si Beretta.